Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

                            Het Nollebosraadsel (26 mei 2019)

De gemeente Vlissingen stort honderden kilo’s grind op de paden van het Nollebos. Hierdoor is het natuurgebied nu niet meer toegankelijk voor ouders met kinderwagens, buggies, mensen met een rollator en mensen die slecht ter been zijn. Ook voor de hardloper en de gewone bezoeker is het gebied nu tamelijk ontoegankelijk.

En dit gebeurt precies in de periode dat de gemeente inwoners uitgenodigt om in werksessies te komen praten over de toekomst van het Nollebos. Besproken wordt wat er moet gebeuren om het Nollebos toegankelijker en aantrekkelijker voor de mensen te maken? 

Hoe is dit nu mogelijk ? Hoe kan dit nu gebeuren ? Voor ons een raadsel.

In Vlaanderen is het storten van grind verboden. Daar ziet men grind als een ernstige vorm van  bodemverontreiniging. (zie foto hierboven van camping in Vlaanderen)
De vraag is nu wie deze verontreiniging van de bodem uit ons Nollebos gaat verwijderen ? En wat dit gaat kosten.

Tijdens de wandeling met de architect van Bosch en Slabbers bleek dat ook hij hier niet over te spreken is.

Platform Nollebos

Website: het-nollebos.nl  Hier kan het “Gastenboek getekend worden.”  Men kan hier  iets schrijven over het Nollebos. (klik hier)

Website: vlissingen.nu ….. Stemmen voor een onaangetast Nollebos (tevens ontvangt men dan deze nieuwsbrief. Uitschrijven kan altijd onderaan de mail.) (klik hier)

Mailtje svp doorsturen naar anderen. (Bijvoorkeur naar mensen die niet op Faceboek zitten.)
Hoe meer meningen des te beter. 

Bij voorbaat dank,
Team Vlissingen.nu

Reacties mogelijk in het Gastenboek op website: het-nollebos.nl  (klik hier)