-367dagen -23uren -57Minuten -13seconden

periode tot verkiezingen

 ————————————–

Overig
Veel mensen vragen aan ons hoe het dan in België zit ? Daar zijn de boulevards toch ook volgebouwd ? Ja, dat klopt, maar achter de boulevards zijn mooie natuurgebieden. Vooral in de zomermaanden nemen wij deel aan veel natuurexcursies in de omgeving van Knokke- Heist. (Zie o.a. de websites van Natuurexploratie en Natuurpunt afdeling Knokke). Deze excursies kunnen rekenen op een grote belangstelling van toeristen. De gidsen van die excursies zijn deskundig. Ook in Blankenberge zijn veel excursies. In het uiterste zuiden van de kust, de Panne, bezochten we ook een groot natuurgebied vlak achter de boulevard. Vlissingen mag blij zijn met de natuur die er nog is. Al is dit gebied hier wel heel klein.

 

                                ————————————–

Actueel:

Bouwonderneming Ecoparks dreigt met een claim

Reactie :
Een wethouder kan hoogstens beloven dat hij een plan zal steunen en dit zal voorleggen aan de gemeenteraad. Toezeggingen kunnen alleen gedaan worden met instemming van de gemeenteraad. Dat is bij iedere Nederlander bekend. En hierbij gaat het ook nog eens om een uniek natuurgebied met cultuurhistorische waarde.
Een gemeenteraad wordt eens in de vier jaar gekozen door de bevolking. In het geval van het Nollebos heeft de complete bevolking nadrukkelijk aangegeven dat de laatste natuur van Vlissingen behouden dient te blijven.

———————-