Gastenboek

Gastenboek


Teken het gastenboek Nollebos !

Komt u geregeld in het Nollebos ? Heeft u een mening over mogelijke veranderingen. Laat hier svp een bericht achter.

Schrijf een nieuw bericht over het Nollebos

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
120 berichten.
Daan Daan schreef op 14 april 2019 om 10:29:
Handen af van het nollebos
Fred sluijs Fred sluijs schreef op 14 april 2019 om 10:26:
Nollebos laten zoals het is .
Bouw eerst het Schelde terrein en de binnenstad maar eens netjes op.
Ben benieuwd wat er zou gebeuren als de gemeente Amsterdam het Amsterdamse bos vol zou willen bouwen
Gaat niet gebeuren , dus waarom in vlissingen dan wel het nollebos volbouwen ?
Ook niet dus
Gerard Gerard schreef op 14 april 2019 om 10:18:
Laat het Nollebos onaangetast! Het moet het college nu zo langzamerhand wel duidelijk zijn hoe de Vlissingse bevolking er over denkt.
Tom Snijders Tom Snijders schreef op 14 april 2019 om 10:10:
Ik ben een jaar of 8 geleden naar Vlissingen terug verhuisd omdat ik een leuk huis tegenkwam, op loopafstand van het Nollebos, waar ik graag wandel en de stress los kan laten. Wat blijft er van over als de gemeente haar plannen door zet?... Dan moet ik, met de auto, een ander stukje natuur op gaan zoeken.... Als kins speelde ik al heel graag in het Nollebo, en ik vind het er nog steeds heerlijk. Het is een grote meerwaarde voor vlissingen, daarom moet het blijven! Ik ben zelf van mening dat de huizen in paauwenburg minder waard gaan worden als het volgebouwd gaat worden.. Worden die mensen gecompenseerd? Dan zal er van de winst weinig over blijven...
Jean-Jacques Leys Jean-Jacques Leys schreef op 14 april 2019 om 09:47:
Handen af van het Nollebos...
Annelies Annelies schreef op 14 april 2019 om 09:36:
Handen af van het Nollebos aub. Een stukje verder is natuur gecompenseerd en hier zou men dat weghalen ... NIET DOEN!!!
camien camien schreef op 14 april 2019 om 09:35:
Laat het bos blijven zoals het is! Een stuk groen met historie en een gebied wat zo noodzakelijk is. Een groene oase voor mens en dier. Geef de projectontwikkelaars geen kans om dit gebied te gebruiken om flink geld te verdienen. Want daar gaat het hun alleen maar om! Zij vertrekken weer en laten de Vlissingers/gebruikers van het park achter met een park dat gewond is. Dit park is zo'n verademing, dit groen, de natuur. Bebouwing is er al genoeg in Vlissingen, groen niet.
Hans Francken Hans Francken schreef op 14 april 2019 om 09:21:
Ik denk niet dat er heel veel mensen ( en al helemaal geen gemeenteraadsleden en hun ambtenaren ) zijn die beseffen hoe uniek dit stukje natuur is en dat dan nog wel binnen de stadsgrenzen !! De diversiteit aan flora en fauna is uniek , voor Zeeland (en wellicht ook daar buiten). Als chauffeur kom ik letterlijk overal in Zeeland ( eerlijk is eerlijk, niet zo vaak in Zeeuws Vlaanderen, maar daar maak ik vaak fietstochten ) en een dergelijk gebied heb ik nog nergens gezien. Ik gebruik mijn pauzes tijdens werktijd altijd om natuurgebieden te bezoeken dus heb er al velen gezien. Dit ondanks de onnodige bemoeienis/werkverschaffing van de gemeente die de belangrijke lage begroeiing in het bosrijke deel goeddeels heeft gemillimeterd . Nog even los van de natuurlijke rijkdom ben ik van mening dat het Nollebos een belangrijke plaats is voor mensen die zich even op een andere plaats dan het strand of de Boulevard willen ontspannen. Op loopafstand van Ter Reede , net als van vele delen van de stad. Het is ook voor de scholen een prima plek om leerlingen kennis te laten maken met de natuur. Verder biedt het een prima alternatief voor hondenbezitters die gedurende het seizoen worden verbannen van de stranden. Dan is er nog het argument van werkgelegenheid. Daarover kan ik kort zijn. Er is in de regio al (zeker gedurende het seizoen) een schreeuwend tekort aan (schoonmaak) krachten. Het lijkt me niet wenselijk om hiervoor nog meer oost Europese arbeids migranten deze kant op te halen, zeker niet als die, zoals nu al vaak gebeurt , via duistere "uitzendbureaus" te werk worden gesteld. Nog even los van het feit dat er nauwelijks sociale woonruimte beschikbaar is voor de lokale bevolking en deze mensen toch ook weer ergens moeten wonen. Als laatste zou je dan nog aan kunnen voeren dat de bouw/aanleg van het park ook werkgelegenheid opleveren...... Dat zou zo zijn ALS er lokale bedrijven zouden worden gebruikt voor deze werkzaamheden , met lokale/regionale krachten in dienst. Dat echter is vrijwel nooit het geval en zeker niet bij een grote speler als de gekende investeerder (wiens naam ik niet kan/wil noemen maar u wel bekent is) , die geen binding heeft met deze regio en slechts eigen economische belangen heeft. Al met al voor mij meer dan redenen genoeg om mij tegen dit onzalige plan te blijven verzetten.
Monique Monique schreef op 14 april 2019 om 09:16:
Geld, geld, geld daar draait het tegenwoordig om in deze wereld😪
Jammer genoeg wordt voorbij gegaan aan het welzijn van mens en dier, persoonlijk kom ik elke dag ff tot rust in het prachtige stukje natuur wat er is en met mij vele anderen.
Wat te denken van de functie van de bomen wat betreft de CO2, ook daar is veel over te doen in de wereld, maar nee hoor dat telt niet voor de gemeente.
Het wordt tijd dat iemand ballen gaat tonen en heel het plan de prullenbak ingooit!!!!
Wie durft???
yvonne Nooy yvonne Nooy schreef op 14 april 2019 om 08:53:
Laat dit stukje natuur in hemelsnaam ongeschonden blijven. Ik wandel hier 4 dagen in de week, en ook met mijn hondje, we worden hier heel gelukkig van. Bomen, vogels, vlinders enz. Als dit aangetast wordt vertrek ik uit Vlissingen!
Juan Juan schreef op 14 april 2019 om 08:29:
Laat het Nollebos zoveel mogelijk in tact. Het is een historisch stukje Vlissingen en bovendien een unieke natuur. Wat kun je er lekker rustig wandelen! Dit moeten we niet verpesten met vakantiewoningen en grootschalige bouw. Laten zoals het nu is!!
Liona Liona schreef op 14 april 2019 om 08:28:
Het Nollebos is altijd een fijne plek om in de natuur tot rust te komen. Het geluid van de vogels en het ritselen van de bladeren van de bomen, heerlijk.
Marianne Marianne schreef op 14 april 2019 om 07:52:
Het is een heerlijk bos m in te wandelen, met of zonder honden. Vakantieparken zijn er in overvloed op Walcheren, laat ons aub dit stukje natuur behouden
Robert Robert schreef op 14 april 2019 om 07:18:
Ik kom iedere dag in dit prachtige bos.
En wat mij betreft kan niets of niemand dit stukje Vlissingen mooier maken.
Dus handen af van het bos!!!
Els Els schreef op 14 april 2019 om 07:15:
Er zijn al meer dan genoeg vakantieparken in Zeeland! We hebben juist een plek als het Nollebos nodig, ongerept, waar je in alle rust kunt genieten van dat uniek stukje Vlissingen
Ton Ton schreef op 14 april 2019 om 06:15:
Auto's geparkeerd op het badstrand, Arion hotel dat zijn afval niet scheid en verlichting dag en nacht laat branden, 5 mei viering met een plastic afvalberg als gevolg en Van Haren, Vlissingen die nog steeds promotie voert met ballonen net zoals Domino pizza. Er valt nog veel te verbeteren in Zeeland. Dus laat dat Nollebos het Nollebos. Een begin.
Dobbenga Dobbenga schreef op 13 april 2019 om 23:38:
Hoe bestaat het, dat het gemeente bestuur hier gewoon mee doorgaat.
Sylvia Sylvia schreef op 13 april 2019 om 22:54:
Wij zijn een regelmatige bezoeker van het Nollebos en als geboren en getogen Vlissingse pleit ik voor behoud van het Nollebos in de huidige toestand!
Leo Leo schreef op 13 april 2019 om 22:23:
Laat het enige stukje bos wat Vlissingen rijk is zoals het is, het is al zo klein en zoek naar uitbreidings mogelijkheden.
De sauna is inmiddels dicht, goed moment om het op te kopen en een bezoekerscentrum van te maken waar de geschiedenis van dit unieke gebied vertelt wordt en als startpunt voor excursies. Of stel een deel ter beschikking aan de scouting, ideale plek voor zo een groep.
Christa Dirriks Christa Dirriks schreef op 13 april 2019 om 21:54:
We hebben al zo weing groen in Vlissingen en in heel Nederland is de tendens om steeds grotere natuurgebieden te kappen. Klagen over teveel CO2 maar wel de filters neerhalen. Laten we een voorbeeld voor Nederland zijn en het Nollebos onaangetast laten
sjoerd sjoerd schreef op 13 april 2019 om 21:43:
Het zou echt eeuwig zonde zijn als er in dit mooie bos gebouwd wordt.
wim de hoop wim de hoop schreef op 13 april 2019 om 21:39:
handen af van het nollebos het is het enigste bos dat we in de gemeente hebben en dat moet zo blijven geen bebouwing of wat dan ook dan verkassen de ondernemers maar zoiets hoort niet in een bos te zijn gelegen.
Hans Quast Hans Quast schreef op 13 april 2019 om 19:54:
Voorkom bebouwing in het Nollebos ; het recente voorbeeld zien we in het dicht en op elkaar gebouwde vakantiepark in Dishoek. Het Drama van Dishoek.
Theo Luwema Theo Luwema schreef op 13 april 2019 om 19:18:
Het Nollebos is van ons Vlissingers!
Dat willen de verschillende partijen in de raad nog niet helemaal snappen.....helaas.
Helemaal niets bebouwen in het nollebos, gewoon het Nollebos behouden zoals het is.
En de bestaande uitbaters kunnen gewoon stoppen (Waren ze toch al van plan) en hun terrein terug geven aan het mooie nollebos.
GEEN projectontwikkelaars in het Nollebos!

Laten we ons "geschenk" koesteren.
Anita Koolwijk Anita Koolwijk schreef op 13 april 2019 om 19:06:
Het Nollebos is voor vele mensen, inwoner van Vlissingen of toerist, een uniek gebied om te ontspannen. De een fietst, de ander traint, sommige wandelen, laten hun hond uit of wat dan ook. Het is tevens de groene long van Vlissingen. Eeuwig zonde om dit aan te tasten. Dit is een prachtig gebied met een verscheidenheid aan vogels en andere dieren. Er zijn al zoveel vakantieparken in Zeeland dat juist Vlissingen er uit kan springen door strand en de groene long.
Vele steden zullen jaloers zijn op dit prachtige concept. Dus afblijven. Zoek andere locatie’s als er expres iets moet komen
Mini Rijsdijk-Gaal Mini Rijsdijk-Gaal schreef op 13 april 2019 om 19:04:
Laat aub het Nollebos met rust....het is er zo mooi en uniek...geniet er van....op welke tijd dan ook. Sneeuw, Regen, Wind, Zon..het maakt niet uit in welk jaargetijde je komt, het is er gewoon prachtig en dat moet zo blijven!
Leon Riekwel Leon Riekwel schreef op 13 april 2019 om 18:56:
Het dossier Nollebos/Westduinpark is een voorbeeld van politiek manipulatie en tegen elke vorm van transparante politiek. Een megalomane visie van een wethouder die het niet verdient bestuurder te zijn van een stad waarvan de bewoners duidelijk aangegeven hebben geen verstening van bos en park. De huidige wethouder Reynierse mag dit dossier overnemen op de belofte van deelname 50+ aan het college. Voorheen zwaar tegenstander van elke bebouwing en uitvoering bestemmingsplan 2011 - nu ingezet om via een farce project van Burgerparticipatie alsnog de plannen van Ecoparks - compensatie voor het afwijzen van de 240 vakantiewoningen-in te vullen met bebouwing op een geforceerd politiek besluit namelijk het zoekgebied. De coalitie - volgzaam al makke lammetjes - blijven het college steunen. Bang voor de claim van Ecoparks. Het ooit eerder ingezette amendement 2006 van schoothondje Van Dalen CU - dat de huidige ondernemers een kans bood om hun onderneming toekomst bestendig te maken is via politieke massage terecht gekomen in waar we nu zitten. Zelfs het zoekgebied van 11.000m2 is een door Ecoparks ingefluisterd idee en ingebracht door CU Coen van Dalen. Welke belangen spelen hier, welk politiek spel wordt hier gespeeld ? Dat is de kernvraag in dit dossier waarin ook de ambtenaren een vreemde inbreng hebben. Kortom de burger, en zijn vertegenwoordigende gemeenteraad, moet zijn verantwoordelijkheid terug nemen. Handen af van bos en park - huidige ondernemers hebben de kans binnen het juridisch kader van het bestemmingsplan 2011 - geen gemarchandeer met cijfers en eigenaren.
Mia van Belle Mia van Belle schreef op 13 april 2019 om 18:03:
Een keer in de week train ik met de hardloop groep in het nollebos. Ook komen wij altijd een grote groep oudere wandelaars tegen. Het is een mooi natuurgebied. Het zou toch wel eeuwig zonde wezen dat dit mooie gebied ten onder gaat. Aan bebouwing van vakantiewoningen
Bet Busink-Kooijman Bet Busink-Kooijman schreef op 13 april 2019 om 17:58:
Het enige groen in de gemeente Vlissingen moet groen blijven, noodzakelijk als verkoelende long voor de stad, als recreatie- sport- en wandelgebied onontbeerlijk.
Een bijzondere zilte vegetatie zoals Zeekraal, Zilte Rus, Melkkruid, Zeebies en Zeeaster leeft in volledige harmonie met zoete vegetatie.
De inundatiekreken zijn historisch erfgoed, waar je zorgvuldig mee dient om te gaan.
De graslanden kunnen ingezaaid worden met bloemenzaad, goed voor insecten die toch al in grote getale het loodje leggen.
Al met al, afblijven van dit gebied.
Ed Landowski Ed Landowski schreef op 13 april 2019 om 17:26:
Gewoon afblijven. Genoeg ruimte op het Scheldeterrein en een gat in de boulevard.
R. Jasperse R. Jasperse schreef op 13 april 2019 om 17:20:
Het Nollebos is ooit aan de bevolking van Vlissingen geschonken, de bevolking mag dan ook beslissen wat er met het
bos gebeurd. Niets, geen uitbreiding van bebouwing, geen verdiepingen tellend hotel!😖
Nancy Nancy schreef op 13 april 2019 om 16:58:
Laat alsjeblieft zoals het is: prachtig en ongerept!!
Heel veel mensen (waaronder ik) willen dit niet kwijt, toerisme genoeg in Vlissingen en andere plekken genoeg dus laat dit met rust.
Els Gelok Els Gelok schreef op 13 april 2019 om 15:43:
Twee keer per week train ik met een atletiekgroep in het Nollebos. Daarnaast wandel ik er ook vaak. Graag wil ik dat het Nollebos een echt bos blijft en geen park wordt.
Bart Wassink Bart Wassink schreef op 10 april 2019 om 16:19:
Wij komen uit de Randstad. Daar was veel meer natuur: De koninklijke landgoederen de Horsten, Meyendel, Wassenaarse slag, Vlietlanden enz. We gingen naar de provincie voor ruimte en natuur. Maar hier in Vlissingen is nog maar weinig natuur. Naar mijn mening van groot belang dat deze behouden blijft. Ik kom gemiddeld 3 keer per week in het Nollebos.
team Vlissingen.nu team Vlissingen.nu schreef op 10 april 2019 om 16:13:
Hieronder staan oudere berichten.
Miranda Miranda schreef op 16 februari 2017 om 18:51:
Het Nollebos moet blijven zoals het is, er is hier al veel teweinig natuur. Het is belachelijk dit park/bos te bebouwen met recreatiewoningen, laten ze eerst hotel Britannia op de boulevard maar eens herbouwen. De inwoners van Vlissingen hebben toch ook recht op een plek waar zij rustig kunnen wandelen of sporten. In het Nollebos leven vele soorten vogels, watervogels, konijnen en reeën, dit mag toch niet verloren gaan!
J.P. Martijn en E. Martijn-Oudesluys J.P. Martijn en E. Martijn-Oudesluys schreef op 15 februari 2017 om 16:45:
Een van de weinige plekken waar men in een rolstoel nog van de natuur kan genieten, neem dat van de betrokkenen niet af.
Wat een ijspret als er al een keer betrouwbaar ijs is: neem dat niet van ons af.
Ga eens kijken in Dishoek: daar komen we dus niet meer! Zoiets willen we hier toch niet.
Hans van den Broek Hans van den Broek schreef op 14 februari 2017 om 17:42:
De wethouder is tot het inzicht gekomen dat zijn plannen niet haalbaar zijn en is plotseling tegenstander van een vakantiepark. Echter, wel mag de sauna omgevormd worden tot een hotel + vakantiehuisjes wat in totaal 4,5 hectare in beslag gaat nemen. Dat komt neer op ongeveer een zevende van het totale Nollebos + Westduinpark. En zeker de ook nog mooiste plekjes?

http://www.pzc.nl/walcheren/zmf-plan-nollebos-in-strijd-met-kustvisie~a5d12962/

Blijkbaar moet Ecoparks gecompenseerd worden voor het niet doorgaan van de plannen en wil de wethouder nog steeds een monument voor zichzelf tot stand brengen. Wat drijft deze mensen toch? Blijf toch met je hebzuchtige graaivingers af van het bezit van de gemeenschap!
Britt Britt schreef op 29 januari 2017 om 19:01:
Er staan ondertussen al heel wat hotels leeg in Vlissingen, bouw die om tot vakantieappartementen. Dan is iedereen tevreden. Er blijft een stuk natuur behouden, en de leegstand wordt aangepakt. Of denk ik nu te simpel?
koorstra@zeelandnet.nl koorstra@zeelandnet.nl schreef op 27 januari 2017 om 11:53:
Nollebos moeten we behouden voor flora fauna recreatie etc.
Onbegrijpelijk deze plannen. Bij Dishoek zijn een aantal jaren geleden bomen op akkergrond gepland, het is een een jong bos met wandel-fietspaden.

Hier wil men een belangrijk natuurgebied overhoop halen en oude bomen omzagen!!! Bewoners van Vlissingen en omgeving hoeven niet in de auto te stappen om dit gebied te bezoeken!
Els en Henk koorstra
Hans van den Broek Hans van den Broek schreef op 12 januari 2017 om 09:15:
Een projectontwikkelaar meldt zich bij de gemeente: "Wij willen van het Nollebos een vakantiepark maken". Ja leuk, zegt de gemeente, ga je gang maar en neem het Westduinpark er gelijk ook maar bij.
Welke idioten geven een publiek park weg aan een projectontwikkelaar?

Mountainbikers willen heel hard door het Nollebos kunnen fietsen. Ja leuk zegt de gemeente, zeg maar welke paden jullie willen hebben.

Wandelpaden worden mountainbike paden door er paaltjes neer te zetten. En dan verwacht men dat de mountainbikers zich daar aan zullen houden. Verschillende delen van het bos worden verbonden door maar één pad. Wel dat worden dus voortaan mountainbike paden. Als er een fiets aankomt: Houdt uw hond vast, pak uw kinderen, spring in de berm en laat hem passeren.
Welke idioot laat fietsers die niets om natuur geven maar alleen maar heel hard door het bos willen fietsen bezit nemen van een wandelbos?

Wandelaars met kinderen, hondeneigenaren, natuurliefhebbers, willen rustig door het bos en het park kunnen wandelen. Kom kom, zegt de gemeente, jullie moeten niet zo egoïstisch zijn. Er moet geld verdiend worden en natuur waar je niets aan verdiend daar heb je niets aan.
Vergeten jullie niet je hondenbelasting te betalen? Daar betalen wij het bos onderhoud van.

En de gemeenteraad? Ja hoor wethouder, ga uw gang maar. Als u zegt dat het goed is dan zijn wij het er wel mee eens. En medevlissingers? "Ach maak je niet druk, je kunt er toch niets aan doen." Geboren burgemeesters in oorlogstijd. Donner had gelijk, als de meerderheid de sharia wil dan voeren we de sharia in.
Jan Kollaart Jan Kollaart schreef op 19 december 2016 om 15:03:
Het Nollebos moet blijven zoals het nu is, geeft plezier aan veel inwoners van Vlissingen en aan vogels. Ik zat eens koffie te drinken bij de kanovijver en zag daar op een tak zo maar een ijsvogel zitten, geweldig. Dit moet blijven, het is publieke ruimte waar iedereen kan komen en dat mag niet omgezet worden in particulier terrein, de publieke ruimte is van iedereen.
Sinterklaas en alle Zwarte Pieten Sinterklaas en alle Zwarte Pieten schreef op 5 december 2016 om 11:27:
Sinterklaas is erg verstoord.
over wat hij onlangs heeft gehoord.
Er bestaat een plan om het Nollebos te slopen,
om daar vakantiehuisjes te kunnen verkopen.
Maar volgens Zwarte Piet
wil de hele Vlissingse bevolking dit niet.
Want straks zit Vlissingen ook nog zonder natuur,
voor alle mensen is dat toch wel heel erg zuur.
Sint zelf luistert altijd naar de wensen
van kinderen en ook van volwassen mensen.
Een goed bestuurder hoort dit ook te doen,
en hier wringt zich nu de schoen.
Zonder eerst te luisteren naar bevolking en gemeenteraad,
is er nu al door een bouwbedrijf een plan gemaakt.
Deze aanpak heeft Sint zeer geraakt.
Volgens Sint is sprake van onbehoorlijk bestuur,
dit is ongewenst en mogelijk ook nog eens erg duur.
Bij de bevolking en de toeristen is er veel onrust ontstaan,
dit mag zo niet verder gaan.
Het onzinnige plan moet razendsnel van de baan.
Laat het plan nu heel snel los,
want anders zijn mens en dier de klos.
John van der Heijden John van der Heijden schreef op 19 november 2016 om 20:59:
Het NOLLEBOS, een uniek stuk natuur bij de stad en het strand, dus afblijven. De gemeente mag er niet aankomen omdat het NOLLEBOS een stuk natuur compensatie is voor de natuur die verloren ging bij het project "Zwakke Schakels" het verbreden van de duinen. De gemeente had toen geen geld om te compenseren aan de Bachlaan.
Dus simpel gesteld "Ze mogen niet aan het NOLLEBOS komen" punt uit. Wat velen al gesteld hebben eerst Brittania bouwen en dan de open plekken op het voormalige Schelde terrein volbouwen. De gemeente kan als ze met alle geweld huisjes willen, naar de overkant bij de Kanovijver kijken, aan de van Woelderenlaan, daar ligt nog een flink stuk bouwland.
D Stevense D Stevense schreef op 16 november 2016 om 14:09:
Geen bebouwing het stukje natuur laten zoals het nu is .
Het zou vreselijk zijn als men daar weer zomerwoningen bouwt zoals aan de kaapduinseweg in dishoek.
Ik vind het daar een aanfluiting van de bovenste plank .
Behoud het Nollebos geen bebouwing geen verstoring
Willem Kruit Willem Kruit schreef op 14 november 2016 om 22:17:
Wat ik nog niet heb gelezen en zeker moet meetellen; is de natuurhistorische waarde. Er is al teveel historie weggevaagd in Vlissingen. Veeg deze plannen van tafel! Bouw dat hotel maar dichter bij het centrum. Eerst Brittania opbouwen vóórdat er een ander hotel mag komen! We gaan toch niet het enige echte wandelpark van Vlissingen aantasten!
Theo Willemstein Theo Willemstein schreef op 13 november 2016 om 23:08:
Doodzonde als het Nollebos en het Westduinpark word(t)en aangetast door de bouw en plaatsing van recreatie woningen op beide terreinen!
De natuurwaarden zijn onvervangbaar en de beleving hiervan moet levendig en onbelemmerd ervaren kunnen blijven voor allereerst de inwoners van Vlissingen en natuurlijk ook voor al haar bezoekers!
Loek Kwakkelaar Loek Kwakkelaar schreef op 10 november 2016 om 22:48:
Natuurlijk is tourisme belangrijk voor Vlissingen.Maar er moeten toch meer mogelijkheden zijn.Projectontwikkelaars proberen altijd alles eruit te halen wat ze kunnen.Het einde is dan nog niet in zicht.Kijk naar Dishoeck.Beetje te.We hebben een prachtig bos,waar Vlissingers veel van genieten.Laten we het zo houden.
C.Besuijen C.Besuijen schreef op 8 november 2016 om 14:02:
Ruimte, gevoel van vrijheid en natuur voor ontspanning. Een bos waar je zelfs regelmatig reeen kunt spotten.
Gaan we dit verkwanselen?
Bedenk dat met die huisjes en Hotel je dit allemaal laat verdwijnen.
Geloof niets van de verhalen dat dit bungalow park maar enkele procenten in beslag zal nemen.
Bekijk alleen de oppervlakte van het Nollebos dus zonder de waterpartijen.
Tweehonderd bungalows en een hotel toegangswegen parkeerplaatsen diverse plaatsen om afval te kunnen loodsen, verlichting langst de toegangswegen denk aan centerparkachtige toestanden.
Welk weldenkend mens kan hier voor wezen?
Marinella van Es Marinella van Es schreef op 5 november 2016 om 17:35:
Blijf van het weinige groen dat we hebben in Vlissingen af . Ik zou zeggen verbouw hotel Brittania want dat is pas echt een aanfluiting voor Vlissingen zoals het er nu bij staat en die huisjes dat hoeft helemaal niet voor ons. Veel mensen en dieren genieten van dit mooie stukje natuur.